Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-07@19:32:52 GMT

زنگ انقلاب اسلامی در مدارس نواخته شد

تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۳۳۲۹۳

با حضور وزیر آموزش و پرورش در چهل‌ویکمین سال پیروزی انقلاب اسلامی زنگ گلبانگ انقلاب با دست فرزند شهید امیری در دبستان رفاه نواخته شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، مراسم نمادین نواختن زنگ گلبانگ انقلاب اسلامی با حضور محسن حاجی میرزایی در دبستان دخترانه رفاه در منطقه ۱۲ آموزش و پرورش شهر تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



هر سال ۱۲ بهمن‌ماه، همزمان با سالروز ورود تاریخی امام خمینی (ره) به میهن اسلامی، ساعت ۹ و ۳۳ دقیقه صبح، زنگ گلبانگ انقلاب در مدارس سراسر کشور نواخته می‌شود.

امروز همزمان با این برنامه نمادین در تهران، زنگ گلبانگ انقلاب اسلامی در مدارس سراسر کشور به صدا درآمد.

وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت: از جمله توصیه‌های قرآنی که به ما می‌شود یادآوری روز‌های الهی است. برگزاری بزرگداشت این ایام نیز تشریفاتی نیست، بلکه یادآوری آثاری است که این ایام بر روح و جان انسان‌ها برجای می‌گذارد و همانطور که گفتم یک توصیه الهی است.

وی ادامه داد: یک استقلال بی نظیر را از سوی از امام امت پس از ۱۵ سال دوری از وطن را شاهد بودیم و حضور گسترده مردم نشان داد امام ملت پیوندی عمیق و جداناشدنی با ملت دارد. همه مردم ایران از پیر و جوان و شهری و روستایی در این مراسم حضور داشتند. ما هر سال این روز بزرگ را یادآوری می‌کنیم، زیرا بخشی از تاریخ و شناسنامه ملت ایران است.

حاجی میرزایی بیان کرد: حضور امام در یک مدرسه حامل پیام‌های مهمی است و اندیشه در انتخاب این مکان، اندیشه شگرفی از ویژگی‌های انقلاب است. جنس انقلاب ما از جنس آگاهی و هوشیاری بوده است.

وی بیان کرد: تحول واقعی زمانی رخ می‌دهد که در درون انسان‌ها تغییراتی رخ دهد. اینکه موسسان مدرسه رفاه شهید بهشتی، شهید باهنر، مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، توکلی و… بودند بیانگر آن است که موسسان مدرسه و فعالان عرصه انقلاب یکی هستند و حامل پیام بزرگی از پایگاه فرهنگی و اصیل و برجسته انقلاب اسلامی است. اگر انقلاب توانست دنیا را متحول کند نشان می‌دهد خاستگاه فرهنگی داشته و دارای رهبران فرهنگی بوده است. مدرسه در منطق انقلابیون جایگاه بزرگی دارد. فرهنگیان پای اصلی استمرار نظام فرهنگیان بودند و بخشی از مسئولین کشور، فرهنگی بودند. شهید همت از پشت میز مدرسه، فرمانده لشکر شدند. شهید همت از پشت میز مدرسه فرمانده لشکر شد و تقدیم ۴۶ هزار شهید دانش‌آموز و ۵ هزار معلم شهید نشان می‌دهد که درخت انقلاب اسلامی با آموزش و پرورش جان گرفته است.

حاجی میرزایی تصریح کرد: حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری اتکای خاصی به مدرسه و نظام تعلیم و تربیت در استقرار و پایندگی انقلاب اسلامی دارند.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: بیانیه دوم انقلاب اسلامی جایگاه رفیعی برای جوانان دارد و اتکای اصلی به ظرفیت‌های فکری و فرهنگی است.

وی با بیان اینکه در دفاع مقدس فرهنگیان بخش عظیمی را به پیش بردند، گفت: مدرسه کلید واژه مهمی در فرهنگ انقلاب اسلامی است و پایدارترین و تاثیرگذارترین تحولات را باید در مدرسه پایه‌گذاری و سازماندهی کرد و انتظار داشت چراکه امروز ما، محصول مدارس دیروز ماست و فردای ما نتیجه مدارس امروز ماست و فردا را در درون مدارس می‌سازیم.

وی با بیان اینکه باید اهداف انقلاب اسلامی را در مدارس جست‌وجو کنیم، گفت: نقطه آغاز تحولات، حول یادگیری در جامعه است و آنجایی که بیشترین تاثیر یادگیری در جامعه را دارد مدارس هستند چرا که جامعه آنگونه عمل می‌کند که آموخته است.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: مهم‌ترین ماموریت ما در آموزش و پرورش تربیت انسان‌هایی است که از ارزش‌های خود و انقلاب دفاع کنند، پای اصول خود بایستند، در پیشرفت‌های کشور سهیم باشند و آینده پر امیدتری را به جامعه نوید دهند و همه این‌ها محصول نظام یادگیری است که می‌تواند این قابلیت ممتاز را به جامعه بدهد.

حاجی میرزایی در پایان با تبریک روز ١٢بهمن ماه به ملت ایران تصریح کرد: بر عهد خود در نظام تعلیم و تربیت با انقلاب اسلامی و استوار ساختن پایه‌های این حرکت عظیم که در جهان و منطقه تاثیری عمیق به جای گذاشته است، تجدید پیمان می‌کنم و برای مجموعه بزرگ آموزش و پرورش در انجام این ماموریت مهم و مقدس توفیق مسئلت می‌کنم.

توضیحات تکمیلی وزیر آموزش و پرورش در خصوص رتبه بندی معلمان

محسن حاجی‌میرزایی همچنین در حاشیه مراسم نواختن زنگ انقلاب در مدرسه رفاه با تبریک دهه مبارک فجر گفت: وعده داده بودیم تا طرح رتبه‌بندی اجرایی شود و خوشبختانه اجرایی شد و عنوان کردیم که از اول مهر اعمال می‌کنیم که این مهم نیز انجام شد. افرادی که در رتبه اول قرار می‌گرفتند، باید در آزمون شرکت می‌کردند که دوشنبه هفته گذشته آزمون آن‌ها برگزار شد و ان‌شاءالله در همین ماه امتیازات آن‌ها را محاسبه کرده و حقوق آن‌ها را پرداخت خواهیم کرد.

وی ادامه داد: وقتی یک طرح در میان ۷۰۰ هزار نفر اجرا می‌شود، ممکن است چند مشکل مطرح شد؛ کسانی که در یک رتبه‌ای توقف کرده بودند، اگر در منطقه محروم یا روستایی تدریس می‌کردند، ما این دوره توقف را کوتاه کردیم. برخی فرهنگیان در مهر و روز‌های پس از آن به رتبه بعدی ارتقا پیدا می‌کردند که با پیگیری‌های صورت گرفته این افراد می‌توانند از امتیاز رتبه‌بندی در رتبه بعدی برخوردار شوند. همچنین فرهنگیانی هستند که مأمور به دانشگاه فرهنگیان و مراکز دیگر بودند که تحت پوشش رتبه‌بندی قرار نمی‌گرفتند که این دایره شمول رتبه‌بندی افزایش یافت، اما همکاران آموزشی که در مشاغل اداری هستند تنها وقتی به بخش آموزشی بر گردند مشمول رتبه بندی می‌شوند و تا مهر ۹۹ فرصت دارند انتخاب کنند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: مشکل دیگر نیز درباره بازنشستگانی است که در نیمه اول سال بازنشسته شدند که، چون رتبه‌بندی از اول مهر اعمال شد، این افراد تحت پوشش قرار نگرفتند؛ موافقیم که این افراد از امتیازات رتبه‌بندی برخوردار شوند و بر این اساس به هیأتی برای بررسی این موضوعات تعیین شده است تا آن را بررسی کند.

وی در پاسخ به این پرسش که بودجه سنواتی این طرح برای کل سال است و چرا از اول مهر اجرایی شد، گفت: ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای نظام رتبه‌بندی گذاشتند که منحصراً می‌توانستیم در نیمه دوم سال اجرا کنیم و برای سال آینده نیز ۴ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است و از ابتدای سال‌جاری کماکان رتبه‌بندی معلمان استمرار پیدا می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: همکاران در این مرحله در رتبه‌های قبلی تطبیق پیدا کردند، ولی ارتقا مستلزم این است که در آزمون‌های صلاحیت‌های حرفه‌ای و تخصصی شرکت کنند و ویژگی‌های لازم را برای ارتقا به رتبه‌بندی بعدی کسب کنند.

وی درباره مطالبات فرهنگیان اظهار کرد: تمام همکارانی که ما با کار می‌کنند چه به صورت رسمی، پیمانی و قراردادی، حقوقشان را سر ماه دریافت می‌کنند و ما هر ماه ۳،۵۰۰ میلیارد تومان حقوق پرداخت می‌کنیم و اتفاقاً حقوق فرهنگیان جزء اولین حقوق‌هایی است که در سطح کشور پرداخت می‌شود.

حاجی‌میرزایی افزود: تعدادی از همکاران هستند که، چون ما نیاز به معلم داریم به صورت حق‌التدریس، بخشی از وقت خود را به ما اختصاص می‌دهند که آن میزان را نتوانستیم پرداخت کنیم، چون اعتبارش از محل دیگری تأمین می‌شود، ولی تلاش می‌کنیم که بدون بدهی به سال بعد برویم.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجومعلمان گفت: گروهی را مأمور کردم که در این خصوص بررسی کنند، الان همین ۴۵ درصد نیز جوابگوی غذا و استراحت دانشجومعلمان نیست.

وی افزود: حدود ۲۰ هزار کلاس درس را در مهر ۹۸ افتتاح کردیم و پیش بینی شده ۱۰ هزار کلاس درس هم در بهمن افتتاح شود. وعده کرده بودیم مدارس خشت و گلی را جمع کنیم که تعداد محدودی در سیستان و بلوچستان باقی مانده که سیل کار را تأخیر انداخت و امید است بهمن ماه جشن حذف مدارس خشت و گلی را برگزار کنیم.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: زنگ انقلاب مدارس پیروزی انقلاب جشن انقلاب 12 بهمن دهه فجر وزیر آموزش و پرورش زنگ گلبانگ انقلاب میلیارد تومان حاجی میرزایی اول مهر رتبه بندی بهمن ماه انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۳۳۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، حسین حق‌وردی ظهر سه شنبه در مراسم بزرگداشت مقام معلم طی سخنانی با بیان اینکه اجرای رتبه‌بندی به مدت یک دهه جزو مطالبات معلمان بود، گفت: لایحه رتبه‌بندی از سوی دولت‌های گذشته به مجلس ارائه نمی‌شد.

وی اضافه کرد: در دولت دوازدهم لایحه رتبه‌بندی معلمان با پنج هزار میلیارد تومان اعتبار به مجلس و کمیسیون آموزش ارائه شد، اما کمیسیون آموزش مجلس اعتبار رتبه‌بندی فرهنگیان را به ۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش داد و مصوب کرد.

نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی در خصوص نواقص قانون رتبه‌بندی معلمان در مجلس دوازدهم اطمینان خاطر داد، این نواقص رفع خواهد شد و گفت: نگرانی و مطالبات فرهنگیان رفع می‌شود.

حق وردی با بیان اینکه کمیسیون آموزش به عنوان یکی از موفق‌ترین کمیسیون‌های مجلس یازدهم انتخاب شد، گفت: اکثریت مشکلات و مسائل فرهنگیان با حضور مسئولان آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش مجلس یازدهم برگزار شد و تشکیل سازمان تعلیم و تربیت کودک یکی از کارهای خوب کمیسیون آموزش و مجلس شورای اسلامی بود که به تصویب رسید.

این نماینده مجلس با بیان اینکه طرح اصلاح شیوه جذب در آموزش و پرورش به‌زودی در صحن علنی مجلس به رأی گذاشته خواهد شد، گفت: بحث تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود.

کد خبر 6099409

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی امنیت، عزت و افتخار خود را مرهون خون شهدا است
  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود