Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@16:31:01 GMT

زنگ انقلاب در مدرسه فرزانگان ایلام نواخته می شود

تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۹۳۱۳۴۹

زنگ انقلاب در مدرسه فرزانگان ایلام نواخته می شود

حجت الاسلام علی چراغی پور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به تقارن 12 بهمن ماه امسال با روز پنجشنبه و تعطیلی مدارس تغییری در روند و تاریخ برگزاری این آیین ملی ایجاد نشده و با وجود تعطیلی مدارس ولی در شماری از فضاهای آموزشی که روز پنجشنبه دایر هستند برکزار می شود.
وی ادامه داد: این آیین در شهر ایلام با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام، استاندار و مسوولان محلی در این مدرسه دخترانه برگزار و بصورت همزمان در شهرهای مختلف استان نیز برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: همچنین آیین استقبال نمادین از تمثال امام راحل و رژه موتوری و خودرویی نیز صبح فردا پنجشنبه ساعت 8 صبح از محل فرودگاه شهدای ایلام برگزار خواهد شد. به گفته چراغی پور، بر اساس برنامه ریزی های انجام گرفته پیش بینی می شود بیش از پنج هزار برنامه مختلف دهه فجر امسال در مناطق مختلف شهری و روستایی استان برگزار شود.
وی اضافه کرد: این برنامه ها در حوزه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، عمرانی و غیره خواهند بود.
رییس ستاد دهه فجر استان ایلام گفت: این تعداد برنامه با مشارکت 21 کمیته فعال عضو ستاد دهه فجر برگزار و در آین زمینه تاکنون دهها نشست اعضا این کمیته ها برای برنامه ریزی این برنامه ها اجرا شده است.
وی یادآور شد: جشن های دهه فجر انقلاب اسلامی استان امسال با توجه به تقارن آغاز این روزها با ایام فاطمیه از 15 بهمن ماه آغاز خواهند شد.
حجت الاسلام چراغی پور یادآور شد: ستاد دهه فجر استان در قالب 21 کمیته در حال فعالیت و برنامه ریزی برای اجرای برنامه های دهه فجر است.
خبرنگار: آزاده خرم ** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
7171/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۳۱۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صحت افزود: امسال شاهد برگزاری چهل و پنجمین کنگره علمی جامعه جراحان ایران هستیم. اولین کنگره جراحان در سال ۱۳۶۳ در اصفهان برگزار شد، سال‌های بعد نیز در شیراز، اصفهان، تهران برگزار شد. کنگره علمی سالیانه جامعه جراحان ایران از سال ۱۳۷۱ در تهران به طور متمرکز برگزار شده است. طی این سنوات کنگره‌های علمی میان دوره‌ای نیز در شهرهای مختلف کشور به طور پیوسته توسط شاخه‌های استانی جامعه جراحان برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: بدین ترتیب تلاش برای ارتقا دانش تخصصی همکاران جراح در راستای بهبود کیفیت ارائه خدمات درمانی به بیماران، طی این چهل سال اخیر که امسال چهلمین سالگرد تأسیس جامعه جراحان ایران است به طور مستمر برقرار بود. تمامی رشته‌های مختلف جراحی عمومی و تخصصی در سالن‌های اقماری و متعدد طی پنج روز برگزاری کنگره به ارائه مطالب علمی، پژوهشی، سخنرانی‌ها، پانل های پرسش و پاسخ می‌پردازند.

صحت افزود: امیدواریم هر روز شاهد بهبود هر چه بیشتر دانش جراحی و توسعه رشته‌های مختلف در کشور باشیم تا در نهایت به درمان بیماران کمک شایانی کنیم. هدف بالا بردن آموزش پزشکی در ایران و به روز شدن دانش و اطلاعات علمی همکاران است. الان با توجه به محدودیت‌های مرتبط با تحریم‌ها، متأسفانه مجلات و ژورنال‌های علمی خارجی را همانند گذشته در اختیار نداریم پس سعی می‌کنیم با برگزاری اینگونه همایش‌ها، اطلاعات جدید و روز پزشکی در سطح دنیا را مطرح و مورد بحث و بررسی قرار دهیم.

وی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه پزشکی و بی انگیزگی برای ادامه تحصیل در برخی رشته‌های پزشکی و جراحی، مسائل معیشتی و اقتصادی و فرهنگی و سایر ابعاد، طی برگزاری کنگره‌های جامعه جراحان همیشه مورد بحث و تبادل نظر قرار داشته است.

صحت افزود: یکی از موضوعات مورد بحث در این کنگره پیرامون تروما و ابعاد مختلف آن است ولی در خصوص تروما باید گفت که متأسفانه مشکلات پیش بیمارستانی و بیمارستانی جهت رسیدگی سریع به موارد سوانح و حوادث جاده‌ای هنوز برطرف نشده است. زمان رسیدن به مصدوم آسیب دیده طولانی است، آمبولانس‌ها دیر به مصدوم می رسند و گاهی از مردم برای جابجایی فرد تروما دیده کمک می‌گیرند، چون پرسنل کافی ندارند! ترافیک و خیابان‌ها مشکل مهمی است که باعث می‌شود مصدوم دیر به بیمارستان برسد؛ مشکلات اورژانس‌های بیمارستانی نیز مطرح است. تمام این موضوعات همیشه در کنگره‌های جامعه جراحان در جلسات مشترک با اعضا قطب تروما مورد توجه قرار گرفته است. امیدواریم در کنگره امسال به دستاوردهای خوب علمی بیشتری برسیم.

کد خبر 6097134 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • دوره تربیت مربی درجه ۳ در استان ایلام برگزار می‌شود
  • تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • آغاز بارش باران در مناطق مختلف ایلام/بارش ها تا فردا ادامه دارد
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • مدرسه پسرانه سما شعبه یک بندرعباس، روز معلم را جشن گرفت
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • اجرای برنامه همخوانی قرآن در بنا‌های تاریخی قزوین
  • استان ایلام در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) به سوگ نشست