Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@00:51:15 GMT

زنگ انقلاب در ۱۲۰ مدرسه شهرستان ایوان نواخته می شود

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۸۹۰۳۶۴

زنگ انقلاب در ۱۲۰ مدرسه شهرستان ایوان نواخته می شود

مدیرآموزش و پرورش ایوان از نواخته شدن زنگ انقلاب بطور همرمان در ۱۲۰ مدرسه شهرستان ایوان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  جویزر،"علیرضا پناهی"؛ مدیر آموزش و پرورش شهرستان ایوان، اظهار کرد:دهه  مبارک فجر فرصت مغتنمی است برای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و آشنا کردن دانش‌آموزان با این دستاوردها و خدماتی که در این چهار دهه، نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه‌های مختلف داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید تلاش کنیم تا پیام‌های انقلاب را به زیباترین شکل به نسل‌های نوجوان و جوان جامعه انتقال دهیم و آنها را با تاریخ پرفراز و نشیب انقلاب آشنا کنیم، گفت:اجرای برنامه های مناسب دهه فجر می‌تواند پایبندی و دلبستگی دانش آموزان را به انقلاب مستحکم‌تر کند، بنابراین باید بر این مهم، با دقت و فراست همت گماشت.

وی با اشاره به اینکه بمناسبت گرامیداشت ایام مبارک دهه فجر برنامه‌های گوناگونی در مدارس شهرستان اجرا خواهد شد، تصریح کرد: جهت هر چه با شکوه تر برگزار نمودن برنامه های جشن انقلاب اسلامی، ویژه برنامه های متعددی در تمام مدارس شهرستان در نظر گرفته شده است.

پناهی بیان کرد:در روز شنبه 14بهمن ماه بمناسبت سالروز ورود حضرت امام خمینی (ره) به کشور، زنگ گلبانگ انقلاب در 120مدرسه شهرستان به صدا در خواهد آمد که به صورت محوری در دبیرستان حضرت امام (ره)با حضور مسئولین برگزار خواهد شد.

وی تصزیح کرد:اجرای مسابقات فرهنگی و هنری، المپیاد و مسابقات ورزشی، برگزاری همایش های قرآنی، آزین بندی و فضاسازی مدارس، برگزاری ویژه برنامه های دهه فجر در مجتمع های آموزشی و پرورشی و شرکت گسترده فرهنگیان و دانش آموزان در راهپیمای۲۲بهمن و ... از دیگر برنامه های است که در سطح مدارس برگزار می شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۹۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • معلمان، آموزش مهارت‌های زندگی به نوجوانان را جدی بگیرند
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • کاهش‌ شهریه برخی مدارس غیردولتی | امسال افزایش شهریه درصدی نیست بلکه... | هزینه فوق برنامه چند درصد شهریه است؟